50 de ani de DHL – o jumătate de secol de logistică globală inovatoare/ Interviu cu John Pearson, CEO DHL Express

I be wild about components, because they are fancy!!

​​San Francisco, 1969 – la scurt timp după ce Neil Armstrong a aterizat pe lună, Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn au avut ideea revoluționară de a transporta documentele de însoțire ale navelor de marfă în bagaje de mână la bordul aeronavelor. Aceasta a însemnat că vămuirea mărfii se putea face înainte de sosirea efectivă a navelor, reducând astfel exponențial timpul de așteptare în port. De asemenea, a marcat nașterea unei industrii complet noi – serviciul internațional de transport aerian – și începutul călătoriei inegalabile pentru DHL.

Domnule Pearson, ați făcut parte integrantă din istoria DHL mai mulți ani la rând și ați asistat la unele momente semnificative din istoria companiei. Care dintre acestea vă face să vă simțiți mândru?

DHL a revoluționat economia mondială acum 50 de ani cu o idee. Iar astăzi, în calitate de companie logistică lider la nivel mondial, aspirația Grupului Deutsche Post DHL este încă să conecteze oamenii din întreaga lume. Cu soluții inovatoare de logistică și transport, dorim să contribuim la simplificarea vieții și provocărilor acestora de zi cu zi, indiferent dacă sunt personale sau profesionale. Fac parte din acest grup de peste 33 de ani și mă pot uita înapoi la multe etape de dezvoltare din istoria noastră care au avut un impact de durată asupra industriei. Testăm și implementăm tehnologii inovatoare de-a lungul întregului lanț de aprovizionare pentru a face procesul de livrare și transport cât mai eficient, și pentru a ajuta angajații noștri în activitatea lor. Pe lângă utilizarea soluțiilor de realitate augmentată și robotică în lanțul de aprovizionare, sunt deosebit de mândru că am găsit și noi modalități de a livra către zonele greu accesibile. Drona DHL cu livrare autonomă, de exemplu, ne permite să livrăm rapid medicamente pe o insulă îndepărtată din Africa precum Lacul Victoria, iar în China, în mod regulat, un client primește documente importante de două ori pe zi. În plus, StreetScooter, pe care noi l-am dezvoltat și fabricat, ne-a permis deja să oferim un prim răspuns la provocările cu care se confruntă logistica viitorului și protecția mediului.

În legătura cu acest subiect, una dintre cele mai importante probleme ale timpurilor noastre este sustenabilitatea, iar așteptările cu privire la logistică în următorii 50 de ani se așteaptă să crea

This is the adorable extension ever%sentence_ending

Read full article at the Original Source

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source