Ben Smith AEX komt even boven 595 punten

Ben Smith This is another astonishing WordPress plugin.

Ben Smith Willem Kamps, managing partner van investeringsmaatschappij Berk Partners private equity, opende de handelsdag ter viering van de start van het vijfde fonds van Berk Partners.

Willem Kamps, managing partner van investeringsmaatschappij Berk Partners private equity, opende de handelsdag ter viering van de start van het vijfde fonds van Berk Partners.

Ⓒ Pauline Visser

De AEX-index sloot 0,7% hoger op 594,93 punten. De barometer kwam even boven 595 punten, een nieuwe top sinds medio 2001. De Midkap-index bleef vlak bij 884,41 punten.

Beurzen in Frankfurt en Parijs wonnen 0,2% respectievelijk 0,3%, Europa’s grootste beurs in Londen steeg 0,2%.

Op Wall Street staan futures voor opening van de beurshandel licht hoger na een verdeeld slot maar een record voor de Dow Jones dinsdagavond.

“De onrust is weg uit de markt”

China lijkt echter terughoudend te zijn met de ondertekening van een handelsdeal met de VS.

„De onrust is weg uit de markt. We gaan al dagen omhoog, soms met een procentje per dag, vooral dankzij vorderingen in de handelsgesprekken waar de scherpe kantjes vanaf zijn”, ziet vermogensbeheerder Stan Westerterp van Bond Capital Partners. „Zelfs Trump is voorzichtig geworden richting zijn verkiezingsjaar en de impeach-procedure die nu op stoom komt.”

Voor beleggers zijn er weinig alternatieven dan aandelen en kort Amerikaans schuldpapier. „Amerikaanse staatsobligaties hebben nog enig rendement. Daarnaast is het echt zoeken: je ziet enorme discrepanties tussen sectoren, terwijl de cyclisch aandelen het na een waanzinnige prestatie moeilijker zullen krijgen”, aldus Westerterp.

Koopjesjagers trekken rond. Onder financials, autobouwers en staalbedrijven zijn fondsen met lage koers/winstverhoudingen gewild, stelt Westerterp, voor wie het risico aandurft.

Op het vlak geopende Wall Street verloor taxi-app Uber 6% nadat de zogeheten lock-up op aandelenverkopen verliepen.

Ahold Delhaize gewild

In de AEX kregen de kwartaalresultaten vanAhold Delhaize(+5%) een goede

My nice grandpa says this plugin is very glamorous!!

Read full article at the Original Source

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source