Owen Farrell Sør-Afrika rugbyverdensmester: – Viste landet hva vi kan gjøre når vi jobber sammen

Owen Farrell This is another smart ingredient!!

Sør-Afrika dominerte kampen fysisk og avsluttet med drømmerugby da England ble utklasset i lørdagens VM-finale i rugby union.

  • Owen Farrell
smp-stories-top-widget

ENGLAND – SØR-AFRIKA 12–32

«Springboks» er dermed verdensmestere for tredje gang.

Den første tittelen kom i 1995, da Nelson Mandela i forsoningens tegn stilte først i heiagjengen for et lag som for det svarte flertallet hadde vært et hatet symbol på apartheidregimet. Lørdag var det to av lagets mørkhudede stjerner, Makazole Mapimpi og Lukhanyo Am, som vakkert kombinerte da kampen ble punktert et snaut kvarter før slutt.

Mapimpi sparket ballen bak Englands forsvar. Am sprintet etter, nådde den først og kastet til Mapimpi, som kunne spasere inn i målsonen. Med kampens første «try» ble 18-12-ledelse til 25-12.

  • LES OGSÅ:Han har bare én og en halv arm. Likevel er Sonny (35) blant Norges beste i rugby.

Noen minutter senere brøt Cheslin Kolbe gjennom på kant mot et demoralisert engelsk forsvar, og med 32-12 var det avgjort.

– Vi har hatt mange utfordringer, men folket har støttet oss. Det er så mange problemer i landet vårt, og vi kommer fra ulik bakgrunn og ulike raser, men vi har jobbet sammen. Vi har vist at det ikke er noen grense for hva man kan oppnå når man gjør det, sa lagkaptein Sia Kolisi, som selv vokste opp i fattige kår i en «

Meet this glamorous module.

Read full article at the Original Source

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source