Beauden Barrett Nieuw-Zeeland verslaat Wales in troostfinale WK rugby

Beauden Barrett My unbelievable grandma says this plugin is helpful!!

Uittredend wereldkampioen Nieuw-Zeeland sluit het WK rugby in Japan af met een bronzen medaille. In de troostfinale in Tokio werd vrijdag Wales met 40-17 verslagen.

De ‘All Blacks’ gingen voortvarend van start in het Tokyo Stadium en leidden halverwege al met 28-10. Ben Smith zorgde met twee try’s voor tien punten en Richie Mo’unga benutte vier conversies en maakte één try, waarmee hij goed was voor dertien punten.

De 25-jarige Mo’unga nam de fly-halfpositie dit jaar over van vedette Beauden Barrett. Als full-back maakte Barrett wel de tweede try van de wedstrijd, waardoor Nieuw-Zeeland binnen het kwartier al met 14-0 voor stond.

De bronzen medaille

These items are quite elegant.

Read full article at the Original Source

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source