Brodie Retallick Op deze zes opmerkelijke spelers moet je letten tijdens het WK rugby

Brodie Retallick Op deze zes opmerkelijke spelers moet je letten tijdens het WK rugby

Brodie Retallick My dad says this plugin is unbelievable.

Het WK rugby, dat vrijdag van start gaat, vormt het podium voor enkele fysiek indrukwekkende en opvallende spelers. Deze mannen moet je tijdens het mondiale toernooi in Japan in de gaten houden.

Brodie Retallick De beste: Beauden Barrett (28 jaar, fly-half, Nieuw-Zeeland)

Brodie Retallick

Beauden Barrett werd in 2016 en 2017 door de internationale rugbybond gekozen tot Speler van het Jaar en leek de nieuwe ster te worden nadat een complete generatie ‘All Blacks’ na de wereldtitel in 2015 afscheid nam. Toch is er ook een hoop kritiek op de spelmaker.

Zo wil hij nog wel eens een eenvoudige kick missen, wat zijn ploegen soms belangrijke punten kost. Dit WK kan de Nieuw-Zeelander bewijzen dat hij wel degelijk goed kan presteren onder druk. Barrett heeft in Japan in de selectie van Nieuw-Zeeland onder anderen steun van zijn twee jongere broers Scott (speelt als lock) en Jordie (speelt als fullback).

Brodie Retallick De productiefste: Owen Farrell (27 jaar, fly-half/inside centre, Engeland)

Brodie Retallick

Van alle spelers die op het WK actief zijn, heeft Owen Farrell de meeste punten op zijn naam staan namens zijn land. De Engelsman staat met 848 punten in 77 interlands twaalfde op de lijst van meest scorende rugbyers aller tijden en kan met een productief WK de top tien binnenstormen. Van de andere spelers die in Japan in actie komen, komen alleen de Ier Johnny Sexton en de Welshman Leigh Halfpenny (beiden 770 punten) enigszins in de buurt.

De veelzijdige Farrell, die ook als inside centre tot de wereldtop behoort, heeft zijn hoge puntenaantal vooral te danken aan zijn geweldige traptechniek. De 27-jarige ‘Faz’ neemt bij Engeland standaard de conversies (twee punten waard indien raak) en penalty’s (drie punten waard). Daarnaast drukte hij namens ‘Red Rose’ ook al tien keer de bal achter de lijn voor een try, goed voor vijf punten per keer.

Brodie Retallick De zwaarste: Ben Tameifuna (28 jaar, prop, Tonga)

Brodie Retallick

Met 153 kilo schoon aan de haak is Ben Tameifuna de zwaarste speler op dit WK. Zelf wijt hij dat aan zijn dienstverband bij Racing 92 in Fra

This is the nice module ever%sentence_ending

Read full article at the Original Source

Copyright for syndicated content belongs to the Linked Source